Argăseală: L-am întâlnit pe Habibou când îl urmăream pe Camus

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că primul transfer al grupării din Bulevardul Ghencea, francezul Habib Habibou, s-a realizat în urma monitorizării lui Fabien Camus, de la formaţia belgiană Charleroi.

1 afișare
Imaginea articolului Argăseală: L-am întâlnit pe Habibou când îl urmăream pe Camus

Argăseală: L-am întâlnit pe Habibou când îl urmăream pe Camus

"Ne-am dus să vedem un alt jucător şi l-am întâlnit pe Habibou. Pe Camus voiam să-l vedem. L-am urmărit pe Habibou pe câteva DVD-uri, l-a monitorizat şi un scouter care lucrează cu noi. Chiar dacă nu are un loc de titular asigurat sperăm să se impună ca titular. Habibou are mai multe calităţi, tehnică, viteză, cunoaşterea jocului. Aveam nevoie de el la Steaua", a spus Valeriu Argăseală.

Valeriu Argăseală a recunoscut că au fost discuţii şi pentru atacantul echipei Poli Iaşi Clement Pălimaru, dar a subliniat că decizia finală privind un eventual transfer se va lua la începutul anului 2008. "A fost o discuţie pentru Pălimaru, rămâne să vedem după Anul Nou ce se întâmplă. De Barbosa nu am auzit în viaţa mea", a precizat Argăseală, făcând referire la informaţiile privind posibila sosire la Steaua a jucătorului brazilian William Xavier Barbosa.

Oficialul stelist a adăugat că jucătorii puşi pe lista de transferuri au fost anunţaţi în legătură cu decizia clubului şi a subliniat că toţi fotbaliştii îşi vor primi salariile şi primele.

Valeriu Argăseală a fost prezent, joi, la relansarea site-ului oficial al FC Steaua. "Noul site va avea faţa unui site european. S-a dorit realizarea comunicării cu suporterii şi cu presa la standarde înalte. Sperăm ca acest site să fie un exemplu de urmat şi pentru celelalte cluburi. Vom vinde şi bilete pentru meciuri în sistem on-line", a precizat Valeriu Argăseală.

Noul site al FC Steaua va putea fi accesat de la 1 ianuarie 2008, ora 00.00.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici