Argăseală: Munteanu va veni la Steaua cu un secund şi un preparator fizic

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că noul antrenor Dorinel Munteanu va veni cu un secund, Cătălin Ciorman, şi un preparator fizic, Yuksel Yeşilova, care vor lucra alături de actualii secunzi Massimo Pedrazzini şi Mihai Teja.

33 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Munteanu va veni la Steaua cu un secund şi un preparator fizic

Argăseală: Munteanu va veni la Steaua cu un secund şi un preparator fizic (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a pus problema ca Dorinel să nu vină la Steaua, că s-ar fi răzgândit. Discuţiile s-au finalizat, probabil duminică va fi la Bucureşti să vadă şi contractul. Dorinel a spus că vrea să facă performanţă şi are toate atuurile, ţinând cont de trecutul său ca jucător şi antrenor. Orice antrenor care vine la Steaua are obiectiv campionatul. Activitatea lui va fi de antrenor, daca va considera că poate intra ca jucător într-un meci fără miză, atunci vom vedea. Secunzii lui Dorinel vor fi Massimo Pedrazzini, Mihai Teja, Cătălin Ciorman, şi va veni şi preparatorul Yuksel Yeşilova. Cred că Dorinel va lucra foarte bine cu patronul", a spus Argăseală.

Oficialul stelist crede că Steaua poate ajunge în primăvara europeană: "Trebuie să batem şi pe Dinamo şi pe Rapid pentru a ne menţine în lupta pentru titlu. Dacă vom avea mai mult noroc ca până acum, vom veni cu trei puncte de la Lyon".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici