Argăseală: Ofertele pentru jucătorii Stelei vor veni după Campionatul European

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale a FRF, că un jucător de echipă naţională trebuie să aibă oferte de transfer, iar propunerile pentru stelişti vor veni, probabil, după Campionatul European din Austria şi Elveţia.

14 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Ofertele pentru jucătorii Stelei vor veni după Campionatul European

Argăseală: Ofertele pentru jucătorii Stelei vor veni după Campionatul European (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii Stelei au valoare, au ajuns la acest nivel, însă ofertele o să vină, o să vedeţi, după Campionatul European. Cu siguranţă, un jucător de echipă naţională trebuie să aibă oferte. Dacă Steaua ar fi fost o echipă ca toate celelalte, n-am fi avut acum o echipă calificată direct în grupele Ligii Campionilor. Ca urmare a punctelor aduse de Steaua, una dintre echipe merge direct în grupe. Rădoi are calităţi şi de jucător, şi de căpitan, şi de antrenor. Când o să-i vină timpul, probabil o să se facă antrenor. Este un caracter care se pretează la meseria asta. Mirel este un viitor antrenor foarte bun al Stelei", a spus oficialul stelist.

Argăseală a comentat şi atacurile preşedintelui grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, care a cerut retrogradarea echipei Steaua pentru "cazul Cluj", în caz contrar mai multe formaţii urmând să nu se prezinte la disputele cu "roş-albaştrii". "Domnul Iancu de la Timişoara vorbeşte în proporţie 90 la sută despre echipele care au rating, ca să poată să apară. N-are niciun fel de relevanţă ce spune, în legătură cu presupusa intenţie a unor echipe de a nu juca. Nu există în regulament aşa ceva, totul trebuie făcut conform regulamentului. Să nu se prezinte! Domnul Iancu a văzut că vorbind de Steaua îşi poate face simţită prezenţa, de Timişoara nu l-am auzit vorbind, probabil n-are ce să spună. Nu ştiu câte echipe nu se prezintă, ca să facem înmulţirea cu şase şi să vedem câte puncte adunăm din neprezentare. Nu cred, sunt gogoriţe, n-are niciun fel de suport, sunt lucruri care n-au tangenţă cu realităţile, sunt glume", a spus el.

Argăseală a menţionat că n-ar fi un lucru ieşit din comun ca Steaua să întâlnească în turul trei preliminar al Ligii Campionilor formaţia Galatasaray Istanbul, unde ar putea ajunge fostul tehnician stelist Gheorghe Hagi. "Nu e niciun fel de problemă, ar fi doar faptul că un antrenor român s-ar întâlni cu un alt antrenor român într-o competiţie foarte mare şi asta ar fi foarte bine pentru România. De ce să ne fie teamă? O echipă care vrea să meargă în Liga Campionilor nu trebuie să aibă teamă, ci doar emoţiile specifice".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici