Argăseală: Rapid şi-a cerut scuze pentru comunicatul în care era atacat clubul Steaua

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că FC Rapid a transmis, prin fax, scuze grupării din Bulevardul Ghencea pentru comunicatul în care clubul "roş-albastru" era numit "ilegal".

14 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Rapid şi-a cerut scuze pentru comunicatul în care era atacat clubul Steaua

Argăseală: Rapid şi-a cerut scuze pentru comunicatul în care era atacat clubul Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

Argăseală a precizat că FC Rapid a trimis pe adresa clubului Steaua un fax prin care conducerea giuleşteană îşi cere scuze pentru unele pasaje din comunicatul emis marţi, în care era atacată gruparea Dinamo, iar clubul "roş-albastru" era numit "grupare ilegală".

"Ei spun că unele pasaje au fost interpretate, că nu s-au gândit să atace persoane, instituţii sau conducerea, îşi cer scuze că i s-au dat alte conotaţii", a spus el, adăugând că acel comunicat este nesemnificativ şi neimportant pentru Steaua.

"Nu e frumos, totuşi, că nu s-a respectat ce s-a convenit la începutul campionatului, LPF sau FRF pot aplica regulamentul.

Nedând importanţă acelor cuvinte, s-au simţit într-un fel datori că sunt vinovaţi şi că ce au spus e un lucru nedrept", a continuat Argăseală.

Oficialul stelist a explicat de ce FC Steaua a cerut recuzarea preşedintelui Comisiei de Disciplină al FRF, Marin Daniel Cernat, care ar fi urmat să îl judece pe finanţatorul Gigi Becali, acuzat de calomnie de directorul Departamentului Internaţional din cadrul FRF, Florin Prunea.

"E dreptul de a recuza o persoană din comisie dacă există motive întemeiate. Domnul Cernat a avut un schimb de replici cu domnul Becali. Ce ar mai trebui să facă pentru a fi recuzat?", a spus el.

Argăseală a precizat că raportul prezentat de Constantin Anghelache şi Dumitru Costin Comitetului Executiv al FRF cu privire la legalitatea hotărârilor pronunţate de organismele FRF în cazul "valiza" nu este unul normal, comisia formată din cei doi încălcând şi confidenţialitatea dosarului.

"Apoi, nu-mi aduc aminte să mai fi fost constituită vreodată o comisie care să analizeze un verdict. De ce nu s-a sesizat Comisia de Disciplină aşa cum a făcut cu declaraţiile lui Goian după Galaţi, şi în cazul lui Doru Viorel Ursu, despre care domnul Becali a spus atâtea? Oricum, Steaua nu e în război cu FRF, dar nu putem sta în bătaia puştii, pentru că a fost un atac la adresa clubului", a comentat preşedintele stelist.

Valeriu Argăseală a declarat că acţiunea pentru convocarea Adunării Generale a FRF în care să se discute demiterea preşedintelui Mircea Sandu va mai dura, până acum adunându-se "aproximativ jumătate" din semnăturile necesare.

El a precizat că mijlocaşul spaniol Abel Gomez Moreno va putea juca la Bistriţa în etapa a V-a a Ligii I, pentru că îi va sosi cartea verde până atunci: "Miercuri, a făcut primul antrenament normal cu echipa. Vom vedea dacă Dayro Moreno va fi apt sută la sută pentru Bistriţa, cu siguranţă va fi obosit după meciul Columbiei, va fi o discuţie între el şi antrenor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici