Argăseală: Salariul lui Nicoliţă nu va fi micşorat

Preşedintele clubului Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că salariul mijlocaşului Bănel Nicoliţă nu va fi micşorat, aşa cum se vehiculase în ultimele zile.

12 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Salariul lui Nicoliţă nu va fi micşorat

Argăseală: Salariul lui Nicoliţă nu va fi micşorat (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o inepţie că Dorin Goian ar fi deţinut de către Dumitru Dragomir, pentru că regulamentul nu permite unei persoane fizice să deţină drepturile federative asupra unui jucător. Goian se află în proprietatea clubului Steaua în proporţie de sută la sută. O altă ştire falsă a apărut şi referitor la Bănel Nicoliţă. El nu are un salariu mare la Steaua şi nu am avut niciodată o discuţie cu el referitoare la micşorarea salariului", a explicat Argăseală.

Preşedintele grupării din Ghencea a vorbit şi despre deplasarea steliştilor la Budapesta, pentru meciul retur cu Ujpest, din turul secund preliminar al Ligii Europa: "Echipa va fi însoţită de către doi jandarmi, iar marţi se va decide câţi jandarmi îi vor însoţi pe suporteri. Doresc să nu se mai amplifice subiectul referitor la un război între fani noştri şi suporterii unguri. Ştiu că s-au luat măsuri foarte stricte în ceea ce îi priveşte pe suporterii români. Reprezentanţii jandarmeriei din Ungaria au promis că fanii români vor avea parte de aceleaşi măsuri care s-au luat în cazul suporterilor unguri. Biletele pentru ai noştri au fost trimise în România, iar noi le-am dat suporterilor pentru a le distribui. Avem cereri şi din vestul ţării, dar organizaţia suporterilor va stabili modul în care acestea vor ajunge acolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici