Argăseală: Steaua riscă o amendă pentru torţele aprinse de suporteri la Munchen

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că dacă se constată că suporterii care au aprins torţe în timpul meciului cu Bayern Munchen au cumpărat bilete de la club, gruparea din Ghencea riscă o amendă din partea UEFA, deoarece răspunde de organizarea propriilor fani.

42 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Steaua riscă o amendă pentru torţele aprinse de suporteri la Munchen

Argăseală: Steaua riscă o amendă pentru torţele aprinse de suporteri la Munchen

"Suporterii care au aprins torţe şi-au asumat un mare risc, aici Poliţia nu glumeşte. Forţele de ordine au înconjurat imediat locul respectiv în acel moment, să vedem care va fi urmarea. Aici, cine greşeşte, plăteşte foarte greu, fie pecuniar, fie cu condamnare. Dacă se consideră că cei de acolo au cumpărat bilete de la noi, noi răspundem din punct de vedere sportiv vizavi de organizare. Ce riscăm? O amendă", a spus Argăseală la Sport.ro.

Mai mulţi suporteri stelişti prezenţi în sectorul destinat lor pe stadionul Allianz Arena, la meciul Bayern Munchen - Steaua, din Ligii Campionilor, au aprins câteva torţe în minutul 10 al partidei, fiind fluieraţi de fanii germani. Aprinderea torţelor nu a fost urmată de alte incidente cu fanii Stelei, care au scandat împotriva finanţatorului Gigi Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici