Argăseală: Suntem încă în discuţii pentru Tall

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că încă se negociază pentru transferul fundaşului senegalez Gora Tall de la formaţia cipriotă APOP Kinyras Peyias.

18 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Suntem încă în discuţii pentru Tall

Argăseală: Suntem încă în discuţii pentru Tall (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a rezolvat încă transferul lui Tall dar este posibil să ajungă la Steaua până la începutul campionatului. Suntem încă în discuţii pentru aducerea lui", a spus Argăseală.

Gora Tall, 25 de ani, este un fundaş senegalez legitimat la APOP Kinyras din 2009. El a mai evoluat pentru grupările: ASEC Ndiambour, Ashdod, C.D. Trofense, S.L. Nelas şi Gondomar.

Steaua a mai achiziţionat din Cipru în pauza competiţională încă un fundaş, jucătorul Stelios Parpas, de la AEL Limassol.

După plecările fundaşilor centrali ai echipei Steaua, Ionuţ Rada şi Sorin Ghionea, Steaua l-a achiziţionat şi pe apărătorul bulgar Jivko Jelev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici