Argăseală: Vom face vineri memoriu la CAF pentru că este o decizie aberantă

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat joi pentru MEDIAFAX, că decizia Comisiei de Apel a FRF ca formaţia roş-albastră să evolueze următoarele trei meciuri fără spectatori este aberantă iar clubul pe care îl reprezintă va depune memoriu la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal.

1 afișare
Imaginea articolului Argăseală: Vom face vineri memoriu la CAF pentru că este o decizie aberantă

Argăseală: Vom face vineri memoriu la CAF pentru că este o decizie aberantă

"Este o decizie total aberantă care încalcă orice normă a regulamentului. Fiind o măsură total ilogică nici nu pot comenta pe ce bază a fost luată această hotărâre. Ea încalcă principiile şi regulamentele FRF şi drept urmare mâine (n.r. - vineri) vom face memoriu la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal", a declarat Valeriu Argăseală.

Comisia de Apel a FRF a decis, în şedinţa de joi, ca grupările Steaua şi Dinamo să evolueze câte trei etape fără spectatori, ca urmare a incidentelor din meciul direct, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici