Argentina a câştigat Copa America. Echipa lui Messi a învins Brazilia în marea finală de pe Maracana

Argentina a învins Brazilia în finala Copa America 2021. Messi a reuşit astfel să câştige primul trofeu important cu naţionala.

2894 afișări
Imaginea articolului Argentina a câştigat Copa America. Echipa lui Messi a învins Brazilia în marea finală de pe Maracana

Argentina a câştigat Copa America. Echipa lui Messi a învins Brazilia în marea finală de pe Maracana

Partida Brazilia-Argentina s-a disputat în noaptea de sâmbătă, spre duminică, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Argentina s-a impus cu 1-0 prin golul marcat în minutul 22 de Di Maria.

După pauză, brazilianul Richarlison a înscris, dar golul a fost anulat deoarece fusese ofsaid. Din acelaşi motiv, Neymar nu a primit o lovitură de la 11 metri.

Pentru argentinianul Leo Messi este primul trofeu important obţinut cu echipa naţională. El a pierdut mai multe finale Copa America şi o finală a Campionatului Mondial de fotbal. La actuala ediţie a Copa America, Messi a înscris 4 goluri şi a dat 5 pase de gol.

Tot din punct de vedere statistic, Argentina cucereşte Copa America pentru a 15-a oară, egalând astfel recordul naţionalei Uruguay. Pentru argentinieni, este primul succes după 28 de ani, în acest interval de timp fiind patru finale pierdute. Brazilia are în palmares 9 trofee Copa America şi pierde, în premieră, o competiţie continentală pe care o organizează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici