Argentina - Croaţia prima semifinală a Cupei Mondiale. Echipe probabile

Argentina şi Croaţia se întâlnesc marţi seara în prima semifinală de la Cupa Mondială, un meci ce aduce faţă în faţă ultimele două vicecampioane ale competiţiei.

1124 afișări
Imaginea articolului Argentina - Croaţia prima semifinală a Cupei Mondiale. Echipe probabile

Ambele naţiuni au avut parte de sferturi de finală epuizante din punct de vedere fizic şi emoţional, care au fost decise la penaltiuri, cu remize stabilite pe finalul celor 90 de minute.

Argentina a reuşit să îşi revină după şocul unei duble olandeze rapide şi să câştige la loviturile de departajare, spre deosebire de rivalii lor sud-americani din Brazilia.

Croaţia îşi menţine astfel invincibilitatea în meciurile împotriva Braziliei care au fost decise la lovituri de departajare, ajungând la 5 reuşite succesive în detrimentul Selecao.

Unde se joacă Argentina vs Croaţia?

Locaţie: Al Daayen, Qatar
Stadion: Stadionul Lusail Iconic
Data: Marţi, 13 decembrie
Ora de începere: 21:00 GMT

Rezultatele înregistrate până acum între Argentina şi Croaţia (All Time)

Argentina: 2 victorii
Croaţia: 2 victorii
Remize: 1

Argentina

Au existat temeri că Rodrigo De Paul va rata sfertul de finală cu Olanda din cauza unei accidentări, temeri pe care atât selecţionerul Lionel Scaloni, cât şi jucătorul însuşi le-au respins cu vehemenţă. De Paul a rezistat 66 de minute înainte de a fi înlocuit cu Leandro Paredes.

Un număr record de 18 cartonaşe au fost acordate în meciul Argentinei din sferturile de finală. Având în vedere acest număr, este impresionant că doar doi dintre jucătorii lui Scaloni sunt suspendaţi. Fundaşii Marcos Acuna şi Gonzalo Montiel vor lipsi de la întâlnirea cu Croaţia.

Formaţia probabilă a Argentinei

11 de start (4-3-3): E Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez.

Rezerve: Armani, Rulli, Li Martinez, Pezzella, Foyth, Paredes, Rodriguez, Palacios, Almada, Gomez, Correa, Dybala, La Martinez.

Croaţia

Patru jucători croaţi au intrat în sferturile de finală la un avertisment distanţă de o suspendare - inclusiv mijlocaşii de creaţie Luka Modric şi Mateo Kovacic - dar au reuşit să scape de suspendare. Se aşteaptă ca Zlatko Dalic să aibă la dispoziţie o echipă complet aptă şi disponibilă din care să selecteze.

Formaţia probabilă a Croaţiei

11 de start (4-3-3): Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Kramaric, Petkovic, Perisic.
Rezerve: Grbic, Ivusic, Sutalo, Vida, Erlic, Barisic, Stanisic, Jakic, Sucic, Majer, Vlasic, Orsic, Livaja, Pasalic, Budimir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici