Argentina e în semifinale la mondialul de rugby, cu o victorie pragmatică în faţa Ţării Galilor

Purtată de un val de susţinere incredibilă, Argentina a depăşit sâmbătă, în sferturile Cupei Mondiale, un deficit de 0-10, pentru a învinge pe final Ţara Galilor cu 29-17, cu eseurile din repriza secundă a rezervelor Joel Sclavi şi Nicolas Sanchez. Pumele ajung pentru a treia oară în semifinale.

243 afișări
Imaginea articolului Argentina e în semifinale la mondialul de rugby, cu o victorie pragmatică în faţa Ţării Galilor

Argentina e în semifinale la mondialul de rugby, cu o victorie pragmatică în faţa Ţării Galilor

Ţara Galilor a avut un debut de meci foarte bun şi a condus pe merit după un eseu al lui Dan Biggar, dar Pumas a revenit cu o serie de 4 penalităţi ale lui Emiliano Boffelli pentru a prelua conducerea cu 12-10.

Ţara Galilor a întors rezultatul în repriza secundă, cu un eseu al lui Tomos Williams care i-a readus pe galezi pentru scurt timp în avantaj.

Pumele, învinse de Anglia în meciul de deschidere a grupei acum cinci săptămâni, au revenit cu două eseuri, unul după un atac prelungit, şi ultimul ca urmare a unei intercepţii, duse până în terenul de ţintă, când nimic nu mai putea fi făcut de către galezi.

Argentina va juca săptămâna viitoare fie cu Irlanda, fie cu Noua Zeelandă, care se întâlnesc mai târziu la Paris.

"Ţara Galilor a fost o echipă foarte bună şi dură, aşa cum este întotdeauna", a declarat căpitanul Argentinei, Julian Montoya, citat de Reuters. "Ştiam că va fi foarte strâns. Ne place să fim o echipă care luptă pentru orice. (A fost) departe de a fi perfect, dar mergem la Paris (pentru semifinale).

"Este vorba de modul în care îmbrăţişezi momentul şi lupţi unul pentru celălalt. Despre asta este vorba în rugby. Încă două săptămâni cu această echipă. Nu vreau ca acest lucru să se termine, niciodată".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici