Argentina va fi gazdă a Cupei Mondiale U20, după ce FIFA i-a retras Indoneziei dreptul de organizare

Argentina va găzdui Cupa Mondială de fotbal U20, după ce FIFA a decis să îi retragă Indoneziei dreptul de a organiza turneul, transmite Reuters.

334 afișări
Imaginea articolului Argentina va fi gazdă a Cupei Mondiale U20, după ce FIFA i-a retras Indoneziei dreptul de organizare

Argentina va fi gazdă a Cupei Mondiale U20, după ce FIFA i-a retras Indoneziei dreptul de organizare

FIFA a anunţat în 29 martie decizia de a retrage Indoneziei dreptul de organizarea turneului, după ce Federaţia din această ţară a anulat tragerea la sorţi care urma să aibă loc în Bali, deoarece guvernatorul a refuzat să găzduiască echipa Israelului.

Federaţia argentiniană de fotbal şi-a depus oficial o zi mai târziu candidatura pentru organizarea turneului din 20 mai-11 iunie.

„Aş dori să mulţumesc AFA, preşedintelui său Claudio Tapia, precum şi autorităţilor guvernamentale, pentru angajamentul lor de a găzdui acest eveniment magnific într-un termen atât de scurt”, a declarat preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

„Faptul că ediţia din acest an va avea loc într-o ţară care trăieşte şi respiră fotbal va fi o inspiraţie extraordinară pentru vedetele de mâine”, a adăugat acesta.

FIFA a anunţat că tragerea la sorţi a turneului va avea loc vineri, la Zurich.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici