Argentinianul Di Maria se retrage de la naţională după Copa America

Atacantul argentinian Angel Di Maria se va retrage din fotbalul internaţional după Copa America de anul viitor, a declarat joi jucătorul de 35 de ani, după ce şi-a reprezentat ţara timp de 15 ani.

373 afișări
Imaginea articolului Argentinianul Di Maria se retrage de la naţională după Copa America

Sursa foto: Hepta

Di Maria a jucat 136 de meciuri pentru campioana mondială Argentina de la debutul său în 2008, a participat la patru Cupe Mondiale şi a marcat în finala din 2022, câştigată în faţa Franţei.

El va participa la cea de-a şasea sa Copa America la turneul din 20 iunie-14 iulie din Statele Unite, unde Argentina va încerca să îşi apere cu succes titlul continental.

"Copa America va fi ultima dată când voi purta tricoul Argentinei", a scris Di Maria pe contul său de Instagram.

"Cu toată durerea din suflet şi simţind un nod în gât, îmi iau la revedere de la cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în cariera mea.

"Nu pot exprima în cuvinte cât de mult mi-au umplut sufletul încurajările fanilor în acest ultim meci, m-am bucurat de fiecare secundă alături de colegii şi prietenii mei", a adăugat el, referindu-se la ultimul meci din preliminariile Cupei Mondiale, în care Argentina a învins Brazilia.

Di Maria a revenit anul acesta la campioana Portugaliei, Benfica, club la care a jucat între 2007 şi 2010, când a ajuns pentru prima dată în Europa.

Extrema a mai jucat pentru Real Madrid, Paris St Germain, Juventus şi Manchester United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici