Argeş: Fostul ministru al Tineretului Georgiu Gingăraş, numit director al Complexului Sportiv Bascov

Fostul ministru al Tineretului Georgiu Gingăraş a fost numit director al Complexului Sportiv Naţional Bascov din Argeş, aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, unde îşi desfăşoară cantonamentele sportivi din loturi naţionale şi olimpice şi se organizează competiţii sportive.

1173 afișări
Imaginea articolului Argeş: Fostul ministru al Tineretului Georgiu Gingăraş, numit director al Complexului Sportiv Bascov

Georgiu Gingăraş (Imagine: Marius Vasilică / Mediafax Foto)

Georgiu Gingăraş, fost ministru al Tineretului, este noul director interimar al Complexului Naţional Sportiv Bascov din judeţul Argeş, una dintre bazele sportive aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului destinate cantonamentelor loturilor olimpice şi naţionale.

Gingăraş a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că a preluat funcţia cu o zi în urmă şi că a fost numit ca director interimar până în momentul în care Ministerul Tineretului şi Sportului va organiza concurs pentru ocuparea postului de director.

Întrebat dacă se va înscrie la concursul pentru funcţia de director, Georgiu Gingăraş a răspuns afirmativ.

El a mai spus că, în calitate de director al Complexului Naţional Sportiv Bascov, îşi propune finalizarea unei piste pentru canotaj, acesta fiind principalul obiectiv pentru anul în curs.

Baza sportivă de la Bascov, situată la cinci kilometri de Piteşti, de o parte şi de alta a râului Argeş, dispune de un hotel cu 140 de locuri de cazare, căsuţe în camping şi mai multe săli şi terenuri sportive, respectiv sală de lupte, sală de haltere, sală de forţă, teren de minifotbal, pistă de caiac-kanoe.

Potrivit site-ului Centrului Sportiv, baza materială sportivă de la Bascov este destinată cu prioritate pregătirii loturilor naţionale şi olimpice şi organizării competiţiilor sportive de nivel naţional şi internaţional, de această bază putând beneficia cu prioritate sportivii şi tehnicienii nominalizaţi în loturile naţionale şi olimpice.

Baza materială sportivă şi celelalte dotări ale complexului de la Bascov pot fi puse la dispoziţia unor persoane fizice şi juridice în anumite condiţii, reglementate printr-un program aprobat de conducerea complexului, se mai menţionează pe site-ul instituţiei.

Noul director interimar al Complexului Sportiv Naţional Bascov, Georgiu Gingăraş, este argeşean, are un doctorat în management, a fost ministru al tineretului în perioada 2001 - 2003, deputat în legislatura 2000 - 2004 şi a deţinut, de asemenea, funcţia de director al Autorităţii Rutiere Române Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici