Arlauskis: Le-am promis celor de la Steaua că nu voi semna cu nicio echipă până în vară

Portarul echipei Steaua, Giedrius Arlauskis, care a fost exclus din lot înaintea meciului cu Rapid, deoarece nu şi-a prelungit contractul cu gruparea bucureşteană, a declarat, că le-a promis conducătorilor campioanei României că nu va semna cu nicio altă formaţie până în vară.

104 afișări
Imaginea articolului Arlauskis: Le-am promis celor de la Steaua că nu voi semna cu nicio echipă până în vară

Arlauskis: Le-am promis celor de la Steaua că nu voi semna cu nicio echipă până în vară (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Gigi (n.r. - Becali) nu mai vrea să mai prind echipa dacă nu-mi prelungesc contractul. Eu sunt profesionist şi n-am decât să respect ce a zis. Pot să mă antrenez şi mă bucur că pot să o fac cu echipa. Pe urmă o să vedem. Eu n-am semnat cu altă echipă. Eu mă ţin de cuvânt, dar ei cum se comportă... Nu mai văd o ieşire din situaţia asta. Acum trebuie să-mi caut echipă, să văd unde joc. Ce viitor să mai am acum la Steaua?", a spus Arlauskis, informează www.dolce-sport.ro.

Jucătorul a menţionat că îşi doreşte să evolueze din nou în Liga Campionilor şi că i-a transmis preşedintelui Consiliului de Administraţie Valeriu Argăseală faptul că ar putea prelungi înţelegerea. "Nu e vorba de sume de bani. L-am rugat pe Argăseală să mă lase în pace pentru că îi dau cuvântul meu că nu semnez cu altă echipă până în vară. I-am spus să mă lase să câştigăm campionatul şi poate o să prelungim contractul. Eu aş vrea să joc în Liga Campionilor. Şi mi s-a părut că s-a înţeles. Dar a fost o decizie ciudată din partea clubului şi mă forţează să plec", a subliniat Arlauskis.

Totuşi, Giedrius Arlauskis a afirmat că nu a negociat cu nimeni de la Steaua o eventuală prelungire a înţelegerii scadente în vară. "Vineri erau nişte zvonuri (n.r. - că va fi exclus pentru meciul cu Rapid), sâmbătă după-amiază mi-a zis. Am fost în cantonament şi apoi am plecat. Nu a fost nicio negociere cu Steaua. Impresarul meu negociază în numele meu, dar nu m-a mai sunat, nu mi-a mai dat niciun semn de viaţă. Au fost discuţii anul trecut, dar a rămas că vorbim la începutul anului şi nu s-a mai întâmplat. Prin telefon nu sunt negocieri", a completat Arlauskis.

Internaţionalul lituanian de 27 de ani este de părere că doar Constantin Gâlcă ar fi trebuit să decidă excluderea sa din lot, precizând totuşi că acesta se află sub o presiune mare. "Nu mi se pare corect. În fotbal trebuie să decidă antrenorul. Dacă un jucător merită să joace şi demonstrează la antrenamente că poate, nu înţeleg de ce să-l scoţi. Nu a fost o decizie din punct de vedere sportiv. Este o decizie ciudată. Am discutat cu Gâlcă. Eu îl înţeleg. E o presiune mare pe el. Chiar nu merită să fie tratat aşa. Nu merită aşa ceva. Şi Costel a fost pus într-o situaţie foarte grea. Nu e o decizie uşoară nici pentru el", a explicat Arlauskis.

Giedrius Arlauskis şi Andrei Prepeliţă au fost excluşi, sâmbătă, înaintea meciului cu Rapid, scor 0-1, contând pentru prima etapă a returului, deoarece nu şi-au prelungit contractele scadente în vară. În locul lor au evoluat Valentin Cojocaru, respectiv Lucian Filip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici