Armin Veh, prezentat ca antrenor la VfL Wolfsburg

Noua campioană a Germaniei, VfL Wolfsburg, şi-a prezentat, luni, noul antrenor, Armin Veh, care îi succede lui Felix Magath, plecat la Schalke 04, informează AFP.

2 afișări

Veh, în vârstă de 48 de ani, a semnat un contract valabil doi ani cu VfL Wolfsburg şi va cumula, asemenea predecesorului său, funcţiile de antrenor, director sportiv şi membru al conducerii executive.

"A prelua conducerea campioanei Germaniei este, evident, o misiune dificilă, dar şi palpitantă în acelaşi timp. Această echipă are un potenţial enorm", a declarat Veh, care a ţinut să menţioneze munca remarcabilă a lui Magath din ultimii doi ani.

Antrenorul german, fost jucător al echipei Borussia Mönchengladbach în anii '80, nu mai era angajat din noiembrie 2008, când a fost demis de VfB Stuttgart, formaţia la care, în ediţia 2006-2007, a câştigat, surprinzător, campionatul şi a jucat şi finala Cupei Germaniei.

Veh, antrenor trecut şi pe la Hansa Rostock, a fost concediat VfB într-un moment în care formaţia din Stuttgart ocupa locul al 11-lea în campionat, la 13 puncte în urma liderului de atunci, TSG 1899 Hoffenheim.

Succesorul lui Veh la Stuttgart, fostul internaţional german Markus Babbel, a încheiat campionatul cu echipa şvabă pe poziţia a treia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici