Arminia Bielefeld a făcut spectacol cu Bayern Munchen, pe Allianz Arena

  • Bayern Munchen a remizat luni seara, pe teren propriu, cu Arminia Bielefeld, în etapa a 21-a din Bundesliga.
  • A fost un meci spectaculos, cu 6 goluri.
269 afișări
Imaginea articolului Arminia Bielefeld a făcut spectacol cu Bayern Munchen, pe Allianz Arena

FOTO: Profimedia

Proaspăta câştigătoare a Campionatului Mondial al cluburilor, Bayern Munchen, şi-a ţinut suporterii în mare tensiune luni seara, în partida de pe teren propriu cu Arminia Bielefeld, ocupanta locului 16 în Bundesliga, în meciul contând pentru etapa a 21-a, în prima ligă germană.

Oaspeţii au jucat dezinvolt şi, în ciuda dominării teritoriale a bavarezilor, au deschis scorul în minutul 9, cu un şut din prima a lui Michel Vlap, din marginea careului. Bayern a dominat în continuare, menţinând posesia, pe un teren greu, acoperit de un strat subţire de zăpadă, dar fără a se apropia periculos de poartă.

Arminia a jucat inteligent, cedând posesia şi speculând greşelile munchenezilor, astfel că în minutul 37, după o centrare din lovitură de colţ, Amos Piper a sărit peste toată apărarea şi a majorat la 0-2.

Reveniţi de la vestiare cu „remontada” în gând, bavarezii au redus din handicap în minutul 48, prin golgheterul Lewandowski.

Golul a dat speranţe de revenire doar un minut, până ce Gebauer a refăcut diferenţa de două goluri, pentru Bielefield.
Faza şi golul pe Allianz Arena, unde gazdele fac 2-3, în minutul 57, cu o lovitură de cap puternică şi bine plasată a lui Tolisso. Portarul oaspeţilor se opune apoi spectaculos la o bombă a lui Coman, scoţând de la vinclu un gol gata făcut.
Nu mai reuşeşte să facă însă nimic la execuţia din marginea careului a lui Alphonso Davies, cu care egalează situaţia pe tabelă (3-3, min. 70).

Cele două echipe au mai bifat câte o ocazie de a câştiga, însă nici lovitura de cap al lui Lewandowski din faţa porţii, nici golul anulat, al lui Cordova, nu au mai modificat tabela.

Bayern a rămas confortabil pe prima poziţie, la 5 puncte de Leipzig, iar Arminia e prima sub linia retrogradării, dar la egalitate de puncte (18) cu Hertha Berlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici