Arpad Paszkany: Am fost cu trei clase peste Timişoara

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, sâmbătă seară, că echipa antrenată de Antonio Conceicao a fost, la Târgu Jiu, cu trei clase peste adversara din finala Cupei României, FC Timişoara.

13 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany: Am fost cu trei clase peste Timişoara

Arpad Paszkany: Am fost cu trei clase peste Timişoara

"Mă bucur că echipa a arătat adevărata faţă. Mă bucur mult pentru rezultat. Am fost cu trei clase peste Timişoara. M-a surprins jocul slab al Timişoarei", a spus Paszkany.

Referitor la incidentele provocate de suporterii timişoreni în timpul meciului, Arpad Paszkany a spus că fanii respectivi nu sunt reprezentativi pentru Timişoara. "Nu există pădure fără uscături, aşa cum există oameni deosebiţi există şi unii mai puţin deosebiţi. Cei care au intrat pe teren nu sunt reprezentativi pentru Timişoara", a afirmat el.

Formaţia CFR Cluj a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, echipa FC Timişoara, cu scorul de 3-0 (2-0), într-o partidă disputată pe stadionul "Municipal" din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici