Arsenal a învins categoric pe PSV Eindhoven la revenirea în Liga Campionilor

Arsenal s-a bucurat miercuri de o revenire triumfală în Liga Campionilor, surclasând cu 4-0 pe PSV Eindhoven, la meciul de debut al sezonului în Grupa B, continuându-şi startul impresionant de sezon din Premier League.

148 afișări
Imaginea articolului Arsenal a învins categoric pe PSV Eindhoven la revenirea în Liga Campionilor

Arsenal a învins categoric pe PSV Eindhoven la revenirea în Liga Campionilor

La şase ani de la ultima lor apariţie în elita Europei, golurile lui Bukayo Saka, Leandro Trossard şi Gabriel Jesus înainte de pauză au deschis calea unei victorii uşoare, căpitanul Martin Odegaard marcând şi el un gol în repriza a doua.

Saka, unul dintre jucătorii de la Arsenal care şi-au făcut debutul în competiţie, a marcat din apropiere după opt minute, iar Trossard, cu un şut pe jos, a dus scorul la 2-0, 12 minute mai târziu, înainte ca Jesus să marcheze al treilea gol al lui Arsenal, care a consfinţit efectiv victoria.

Arsenal, care a luat 13 puncte din primele cinci meciuri din Premier League, se deplasează săptămâna viitoare la Lens, în timp ce PSV trebuie să încerce să repare o parte din pagubele suferite acasă la Sevilla.

Ultima dată când Arsenal a jucat în Liga Campionilor, a suferit o înfrângere drastică cu 10-2 în faţa celor de la Bayern Munchen.

Locul al doilea după Manchester City în sezonul trecut de Premier league i-a adus din nou în elita europeană, iar echipa olandeză s-a dovedit a fi adversarul perfect pentru o rvenire triumfală, în ciuda unui joc disputat pe o vrme ploioasă.

"A fost o noapte frumoasă", a declarat managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, reporterilor. "În ambele compartimente astăzi am fost excepţionali şi asta a fost diferenţa.

"Am fost foarte entuziasmat înainte de meci. Călătoria noastră a început anul trecut şi ne-am câştigat dreptul de a fi în această competiţie."

"Aţi văzut motivaţia şi energia chiar de la început. Pentru a fi din nou în această competiţie este imens pentru acest club", a spus căpitanul Martin Odegaard. "Suntem în această competiţie pentru a concura şi a lupta pentru a merge până la capăt".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici