Arsenal l-a ofertat pe Thierry Henry pentru un împrumut de două luni

Gruparea engleză Arsenal Londra i-a oferit fostului său atacant, Thierry Henry (New Yord Red Bulls), un contract pentru două luni, până când campionatul nord-american de fotbal se va relua.

99 afișări
Imaginea articolului Arsenal l-a ofertat pe Thierry Henry pentru un împrumut de două luni

Thierry Henry (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Henry îi va suplini pe Gervinho (Coasta de Fildeş) şi Marouane Chamakh (Maroc), care vor evolua în ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni, informează Daily Mail.

Managerul londonezilor, Arsene Wenger, s-a decis să îl oferteze pe Henry, după ce acesta s-a întors din vacanţa petrecută în Mexic. Henry are un contract de 4,5 milioane de dolari cu New York Red Bulls, dar s-a antrenat alături de "tunari" în luna noiembrie.

În cazul în care va accepta oferta, el ar putea evolua în şapte partide de Premier League, în meciurile din Cupa Angliei, dar şi în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, contra italienilor de la AC Milan. Printre partidele din Premier League în care ar putea evolua, se află şi cele cu Manchester United şi Tottenham Hotspur.

Fost căpitan al londonezilor, Henry a înscris 226 de goluri în perioada 1999-2007, fiind cel mai bun marcator din istoria "tunarilor".

Henry, în vârstă de 34 de ani, a fost desemnat de către suporteri cel mai bun jucător din istoria echipei Arsenal, în 2008. El joacă la New York din iulie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici