Arsenal profită după ce Liverpool şi Manchester City au remizat

  • Rivali la titlu în Premier League, Liverpool şi Manchester City au remizat, scor 1-1 (0-1), duminică după-amiază, pe Anfield.
  • John Stones a adus City în avantaj în prima repriză, Alexis Mac Allister egalând din penalty în repriza a doua.
  • Rezultatul o avantajează pe Arsenal, care rămâne lideră.
281 afișări
Imaginea articolului Arsenal profită după ce Liverpool şi Manchester City au remizat

Klopp n-a fost învins

A fost ultimul duel din Premier League între Jurgen Klopp şi Pep Guardiola, pe fondul anunţului retragerii germanului de la cârma lui Liverpool.

Gazdele au fost conduse, după o finalizare în diagonală a lui John Stones la jumătatea primei reprize, dar un penalty transformat de Alexis Mac Allister imediat după pauză a restabilit egalitatea.

Cormoranii au irosit şansă după şansă şi au fost nevoiţi să se mulţumească cu un punct, ceea ce înseamnă că Arsenal termină weekendul în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte, 64, dar cu golaveraj mai bun.

Mohamed Salah a început meciul ca rezervă, la gazde, iar Ibrahima Konate a fost absent din echipa în care tânărul Jarell Quansah a început alături de Virgil van Dijk.

De cealaltă parte, Pep Guardiola a ales să-l lase pe bancă pe Ruben Dias, avându-l indisponibil şi pe Grealish.

Ambele echipe şi-au creat faze importante la porţile adverse, cetăţenii nimerind bara în două rânduri, prin Foden şi Doku, în timp ce la cealaltă poartă, Ortega, care l-a înlocuit pe Ederson, accidentat, a avut o serie de parade salvatoare, care au făcut ca în final cele două echipe să-şi împartă punctele.

La ultima fază a meciului, în minutele suplimentare de joc, Doku a intervenit neglijent în careu şi l-a atins cu crampoanele în piept pe Mac Allister, însă centralul partidei nu a considerat că a fost vorba de penalty.

Arsenal ocupă prima poziţie în Premier League, cu 64 de puncte, urmată de Liverpool, cu acelaşi număr de puncte, şi de Man City, pe 3, cu 63, toate echipele având câte 28 de meciuri jucate din cele 38 ale sezonului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici