Arsenal şi Liverpool, 3-3, în etapa a 19-a din Premier League, au oferit cel mai tare meci al finalului de an

Arsenal şi Liverpool au oferit cel mai tare meci al finalului de an. Etapa a 19-a din Premier League a adus pe retina fanilor "cormorani" finala din 2006 de la Istanbul, cu AC Milan (3-3, câştigată de englezi la penalty-uri). De data aceasta, însă, cu Liverpool de cealaltă parte.

254 afișări
Imaginea articolului Arsenal şi Liverpool, 3-3, în etapa a 19-a din Premier League, au oferit cel mai tare meci al finalului de an

Arsenal şi Liverpool, 3-3, în etapa a 19-a din Premier League, au oferit cel mai tare meci al finalului de an

Concret, Liverpool a condus cu 2-0 pe terenul lui Arsenal, după golurile lui Coutinho (26) şi Salah (52), însă trupa lui Wenger a reuşit să întoarcă scorul în doar 5 minute, după ce Sanchez (53), Xhaka (56) şi Ozil (58) au marcat. Firmino a stabilit scorul final, în minutul 71. Reuşita elveţianului Xhaka a fost una de excepţie: mijlocaşul a şutat puternic de la distanţă şi l-a surprins pe Mignolet.

În urma rezultatului, Liverpool rămâne pe locul 4 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Arsenal se află pe poziţia a 5-a, cu 34 de puncte strânse în 19 runde din Premier League. Liverpool urmează să joace cu Swansea, pe Anfield, în timp ce Arsenal va merge în deplasare la Crystal Palace.

În finala de Liga Campionilor din 2006, de la Istanbul, Liverpool a fost condusă cu 3-0 de AC Milan la pauză, însă "cormoranii", ghidaţi de pe bancă de Rafa Benitez şi din teren de Steven Gerrard, au revenit şi au împins meciul în prelungiri pentru ca, mai apoi, să câştige la loviturile de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici