Video Arsenal, una dintre pretendentele serioase la câştigarea LC

Agenţia France Presse notează că echipa Arsenal, care a aplicat "o veritabilă corecţie" formaţiei Slavia Praga, scor 7-0, în etapa a III-a a grupei H a Ligii Campionilor, a devenit una dintre pretendentele serioase la câştigarea competiţiei, după un parcurs deja impresionant în grupe.

2 afișări

Potrivit AFP, Arsenal, de neatins până acum pe teren, are asigurată calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria din meciul cu Slavia Praga, în grupa din care mai fac partea FC Sevilla şi Steaua Bucureşti.

"În trei meciuri, Arsenal are tot atâtea victorii, înscriind 11 goluri, fără a încasa vreunul. Un bilanţ ce impresionează şi îi impune pe englezi printre pretendenţii la câştigarea trofeului Ligii Campionilor. Englezii au intrat deja în istorie, deoarece au egalat formaţia Juventus Torino în ceea ce priveşte cea mai categorică victorie obţinută în Liga Campionilor de la înfiinţarea competiţiei în 1992/1993. O performanţă ce poate constitui un cadou pentru antrenorul Arsene Wenger, care a împlinit luni 58 de ani", scrie sursa citată.

Echipa Arsenal Londra a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (3-0), formaţia cehă Slavia Praga, în grupa H a Ligii Campionilor şi se menţine lider în grupă, cu 9 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici