Arturo Vidal vrea să plece de la Barcelona - presă

Arturo Vidal (32 de ani) nu vrea să mai continue la Barcelona, după ultimele mutărie ale clubului catalan. Mijlocaşul este numulţumit de faptul că pe postul său se fac în continuare transferuri, deşi în zona respectivă sunt destui fotbalişti.

139 afișări
Imaginea articolului Arturo Vidal vrea să plece de la Barcelona - presă

Arturo Vidal vrea să plece de la Barcelona - presă

Transferul lui De Jong, de la Ajax, a fost picătura care a umplut paharul. Astfel, Vidal i-a anunţat pe cei din staff, potrivit Mundo Deportivo, că vrea să fie lăsat să plece la un alt club. Mijlocaşul a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Barcelonei în dubla cu Livepool, dar şi în meciurile din partea a doua a sezonului a impresionat. A făcut meciuri bune, a fost consistent pe partea ofensivă şi a dat siguranţă în apărare, unde şi-a ”scos” în multe rânduri colegii. A petrecut un singur sezon în Spania, dar vrea să plece. Cel mai probabil, mutarea se va face în afara La Liga, ba sunt şanse mari să se facă în afara Europei, mai exact în Asia. Vidal este pe lista mai multor echipe din China, iar interesul l-ar putea tenta să meargă acolo, ţinând cont de faptul că în campionat se plătesc salarii foarte mari.

Vidal a ajuns la Barcelona în vara anului trecut, de la Bayern Munchen, pentru 18 milioane de euro. A prins 53 de meciuri, a marcat 3 goluri şi a livrat 7 pase decisive. Şi-a trecut în palmares un campionat şi o Supercupă a Spaniei.

 

Taguri:
vidal,
barcelona,
plecare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici