AS: Real Madrid a anunţat clubul AS Roma că renunţă la Chivu

Cotidianul AS scrie, miercuri, că gruparea Real Madrid a anunţat clubul AS Roma că renunţă la transferul fundaşului Cristian Chivu, după ce l-a achiziţionat pe brazilianul Pepe de la FC Porto.

5 afișări
Imaginea articolului AS: Real Madrid a anunţat clubul AS Roma că renunţă la Chivu

AS: Real Madrid a anunţat clubul AS Roma că renunţă la Chivu

"Kepler Laveran Lima Ferreira, cunoscut ca Pepe, este noul jucător al echipei Real Madrid pentru următoarele cinci sezoane. Fundaşul de FC Porto, în vârstă de 24 de ani, a costat Realul 30 de milioane de euro (26 pentru FC Porto şi patru pentru Maritimo Funchal, echipă la care a început să joace fotbal). Aceasta este cea mai mare sumă pe care Realul a plătit-o vreodată pentru un fundaş. Brazilianul va primi trei milioane de euro brut pe sezon. Acest transfer înseamnă renunţarea la Chivu. Real Madrid a comunicat Romei că renunţă la român", scrie AS.

Cotidianul madrilen, apropiat Realului, notează că oficialii campioanei Spaniei şi-au făcut "socotelile" şi au descoperit că transferul lui Pepe este mai rentabil, iar în plus, brazilianul este cu trei ani mai tânăr decât Chivu. "Pentru fundaşul central brazilian, Real a plătit 30 de milioane de euro pe lângă cele 15 pe care le va cheltui pentru salariul său, astfel că va ajunge la 45. Chivu costa 18 milioane, dar voia şapte milioane brut pentru fiecare din cele cinci sezoane. Se ajungea la 53 de milioane, aşa că Real Madrid a economisit opt milioane", se menţionează în AS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici