AS Roma a câştigat Cupa Italiei

Formaţia AS Roma a câştigat Cupa Italiei, după ce a învins, sâmbătă seară, pe Stadio Olimpico, cu scorul de 2-1 (1-0), campioana Internazionale Milano, în finala competiţiei, în care Cristian Chivu, revenit după o accidentare, a fost integralist la milanezi.

8 afișări
Imaginea articolului AS Roma a câştigat Cupa Italiei

AS Roma a câştigat Cupa Italiei

AS Roma a deschis scorul prin Mexes‚ în minutul 36, după un corner executat de Pizarro. Perrotta a marcat pentru 2-0, în minutul 54, la capătul unui contraatac, după un "un-doi" cu Vucinici şi în ciuda încercării lui Chivu de a evita golul.

Inter Milano a punctat în minutul 58, prin Pele‚ care a înscris cu un şut de la distanţă.

AS Roma, echipă antrenată de Luciano Spalletti a evoluat în formula: 32. Doni - 77. Cassetti, 4. Juan, 5. Mexes, 22. Tonetto - 16. De Rossi, 7. Pizarro - 14. Giuly (3. Cicinho '66), 8. Aquilani (2. Panucci '90+1), 20. Perrotta (33. Brighi '72) - 9. Vucinici.

Antrenorul formaţiei Inter Milano, Roberto Mancini, a trimis în teren următorii jucători: 1. Toldo - 13. Maicon, 16. Burdisso, 26. Chivu, 6. Maxwell - 4. Zanetti (18. Crespo '90) - 45. Balotelli, 14. Vieira, 5. Stankovici (30. Pele '46), 31. Cesar (11. Jimenez '61) - 29. Suazo.

Pentru Cristian Chivu, meciul de sâmbătă a fost primul disputat după data de 7 mai, când s-a accidentat din nou la umărul stâng, care îi făcea probleme de mai multă vreme şi la care se va opera după Campionatul European din luna iunie.

Chivu s-a antrenat normal alături de coechipieri abia vineri şi a fost inclus în lotul pentru finala Cupei Italiei, fiind titularizat de antrenorul Roberto Mancini.

AS Roma a câştigat Cupa Italiei pentru al doilea an consecutiv şi pentru a noua oară în istorie, egalând, astfel, formaţia Juventus Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici