AS Roma a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în faţa echipei AC Milan, în Serie A

AS Roma a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în campionat. Pe Olimpico, echipa lui Di Francesco a suferit în faţa celor de la AC Milan. Băieţii lui Gatuso au deschis scorul în minutul 28.

55 afișări
Imaginea articolului AS Roma a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în faţa echipei AC Milan, în Serie A

AS Roma a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în faţa echipei AC Milan, în Serie A

Cele două achiziţii ale rossonerilor din această iarnă, Lucas Paqueta şi Krzysztof Piatek, au realizat faza golului. Paqueta i-a oferit pasa, iar polonezul în vârstă de 23 de ani l-a învins pe Olsen.

AS Roma a reuşit să restabiliească egalitatea în primul minut din repriza a doua. Zaniolo a stabilit scorul final, 1-1, deşi amândouă echipele puteau să câştige pe final. Pellegrini a lovit bara în minutul 81, în timp ce Olsen a fost pe fază în ultimul minut al meciului, la şutul lui Laxalt.

"Sunt fericit de cum am evoluat, dar este păcat că am început greu. Trebuie să începem mai bine şi să marcăm goluri mai devreme dacă vrem să câştigăm.

Trebuia să câştigăm în această seară, dar cel puţin am răspuns într-o manieră bună după meciul dezamăgitor de la Florenţa.

De Rossi? A avut o seară incredibilă. Ştie fotbal extraordinar de bine şi este un model pentru jucătorii tineri. Este un jucător cheie pentru noi şi avem nevoie de el în momentul în care jucăm 4-3-3", a spus tehnicianul romanilor, Eusebio Di Francesco, care a vorbit şi despre marcatorul singurului gol al echipei sale, Zaniolo:

"Are putere şi este calm. Încă mai trebuie să se îmbunătăţească, dar este puternic. Vrea mereu mingea, seamănă cu Totti".

În urma remizei, 1-1, din etapa cu numărul 22, AC Milan şi AS Roma sunt despărţite de un punct în clasament. Rossonerri lui Gattuso sunt pe locul patru în Serie A cu 36 de puncte, în timp ce giallorossi lui Di Francesco sunt pe cinci cu 35 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici