AS Roma are grijă de fanii săi. Toţi abonaţii de peste 75 de ani au primit ajutoare din partea clubului

  • AS Roma a început distrubuirea de pachete cu medicamente şi mâncare tuturor abonaţilor echipei de peste 75 de ani
  • Clubul de pe Olimpico a donat 13.000 de măşti de protecţie mai multor spitale din capitală
  • Vineri, 27 martie, Italia a înregistrat un număr record de decese, 969 de persoane au încetat din viaţă din cauza coronavirusului
121 afișări
Imaginea articolului AS Roma are grijă de fanii săi. Toţi abonaţii de peste 75 de ani au primit ajutoare din partea clubului

AS Roma are grijă de fanii săi. Toţi abonaţii de peste 75 de ani au primit ajutoare din partea clubului

Italia este cea mai afectată ţară din Europa din cauza coronavirusului. A ajuns la 86.498 de cazuri, dintre care 9.134 decese şi 10.950 de persoane vindecate. 

În speranţa că oamenii în vârstă nu vor mai ieşi pe străzi, clubul AS Roma a ales să îi ajute pe toţi abonaţii societăţii "giallorossa" de peste 75 de ani. Aceştia au primit la uşa casei, din partea echipei favorite, pachete cu mâncare şi medicamente, dar şi tricouri şi fulare cu mesajul: "Vreau doar să fiu cu voi!"

Fanii grupării de pe Olimpico au fost fericiţi de iniţiativa oficialilor romani, care au afişat cu zâmbetul pe buze fularele primite. 

În plus, clubul AS Roma a donat 13.000 de măşti de protecţie mai multor spitale din capitală

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici