AS Roma interesată de Belletti şi Sylvinho, de la FC Barcelona

Gruparea AS Roma este interesată de achiziţionarea jucătorilor Belletti şi Sylvinho, de la FC Barcelona, oficialii clubului italian cerând permisiunea catalanilor pentru a negocia cu cei doi fotbalişti, informează cotidianul Marca.

4 afișări

Potrivit sursei citate, în urmă cu câteva zile, AS Roma s-a arătat interesată de achiziţionarea lui Belletti. FC Barcelona este dispusă să-l vândă pe jucător, numele acestuia apărând şi în negocierile purtate privind transferul fundaşului Cristian Chivu. Problema este în stabilirea preţului jucătorului: AS Roma vrea să-l transfere gratis, în timp ce FC Barcelona doreşte să-l folosească pentru a reduce preţul fotbalistului român.

Marca notează că, deşi varianta Chivu pare practic închisă, interesul Romei pentru Belletti continuă.

Situaţia este diferită în ceea ce-l priveşte pe Silvinho. Plecarea acestuia ar putea fi mai complicată, odată cu transferul lui Gio de la FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici