AS: Transferul lui Chivu se va rezolva în două zile

Cotidianul madrilen AS scrie că în două zile se va şti cum se va încheia transferul jucătorului Cristian Chivu, gruparea Real Madrid aşteptând să ajungă la un acord cu fotbalistul, după ce a realizat un acord cu AS Roma, unde este legitimat în prezent fundaşul român.

1 afișare
Imaginea articolului AS: Transferul lui Chivu se va rezolva în două zile

AS: Transferul lui Chivu se va rezolva în două zile

"Transferul lui Chivu la Madrid continuă să fie blocat, însă în următoarele două zile de va şti cum se va încheia povestea. Real Madrid este în aşteptarea ajungerii la un acord cu fotablistul. Clubul madrilen i-a făcut o ofertă pe patru sezoane, cu opţiune pentru încă unul, şi 4,5 milioane de euro pe sezon. Totuşi, fotbalistul, confom lui Becali, agentul său, nu este dispus să se transfere pentru această sumă şi speră să o ridice până la cinci milioane. Chiar impresarul a recunoscut acest lucru: «În proporţie de 99,9 la sută Chivu nu va merge în Spania. Rămânem în Italia»", scrie AS.

Sursa menţionată subliniază că Real Madrid şi AS Roma au ajuns la un acord pentru Chivu, pentru suma de 18 milioane de euro, deşi românul era şi în atenţia grupărilor FC Barcelona şi Internazionale Milano. "Bronzetti, intermediarul operaţiunii, a încercat să aducă optimismul la madrileni. «Ei sunt liniştiţi....Există un acord cu Roma». La Madrid există încrederea că Chivu va da înapoi şi va deveni al doilea jucător adus în apărarea echipei lui Schuster", notează AS.

De asemenea, cotidianul AS subliniază că Real Madrid se gândeşte la achiziţionarea lui Alex de la PSV Eindhoven, în cazul în care transferul lui Chivu nu se va realiza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici