„Aş ucide ca să o am pe Serena Williams în WWE”. Cine o provoacă pe cea mai titrată tenismenă la wrestling

Serena Williams este chemată în competiţiile profesioniste de wrestling, în cea mai importantă promoţie din lume, WWE.

132 afișări
Imaginea articolului „Aş ucide ca să o am pe Serena Williams în WWE”. Cine o provoacă pe cea mai titrată tenismenă la wrestling

Tenismena Serena Williams este chemată în competiţiile de wrestling: Aş ucide să o am aici

Stephanie McMahon, fiica celui mai puternic om din industrie, consideră că tenismena din SUA ar putea face faţă cu brio cerinţelor din acest sport, după câteva luni de antrenamente. Serena Williams a impresionat cu un filmuleţ distribuit pe site-urile de socializare, în care a luat câteva lecţii de box de la unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie, Mike Tyson. ”Aş ucide ca să o am pe Serena Williams aici, dar sunt şi alţi atleţi incredibili, care pot ajunge în WWE. Toţi cei cu personalităţi puternice sunt aici.” , a spus Stephanie McMahon pentru BT Sport.

Serena Williams, în vârstă de 38 de ani, este cea mai titrată tenismenă. A câştigat peste 70 de trofee în circuitul WTA, dintre care 23 de Mare Şlem. În întreaga carieră, doar din competiţiile la care a luat startul, Serena a câştigat peste 90 de milioane de dolari.

Tenismena din SUA se află la finalul sezonului 2019 pe locul 10 în ierarhia WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici