ASA Tg. Mureş - Dinamo Bucureşti 0-0, în play-off-ul Ligii 1

ASA Tg. Mureş, ocupanta locului şase în clasamentul play-off-ului Ligii 1, a remizat, luni, scor 0-0, în meciul jucat pe teren propriu cu Dinamo, ocupanta locului patru, în etapa a 2-a din play-off.

467 afișări
Imaginea articolului ASA Tg. Mureş - Dinamo Bucureşti 0-0, în play-off-ul Ligii 1

ASA Tg. Mureş - Dinamo Bucureşti 0-0, în play-off-ul Ligii 1

A marcat: -.

După acest rezultat de egalite, Dinamo rămâne pe locul patru al clasamentului play-off-ului, cu 26 de puncte, la egalitate cu Steaua şi la trei puncte de liderul Astra. De partea cealaltă, ASA rămâne pe locul şase, cu 20 de puncte.

ASA Tg. Mureş: Stăncioiu – G. Matei, I. Gonzalez, I. Balaur, Pârvulescu – N'Doye (Brandan 78), G. Mureşan – Jazvic, Gorobsov, Dedov (L. Buş 74) – Ciolacu

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Ekeng (Bartalsstovu 88), Anton – R. Kortzorg, Bicfalvi, Rotariu – Essombe (Gnohere 70)

Cartonaşe galbene: Hanca 64', Mureşan 76', Jazvic 77'

Cartonaşe roşii: Gorobsov 79'

Arbitri: Rusandu Lucian, Marinescu Vasile, Cerei Alexandru

Observator: Abrudan Patritiu

Arena: Trans-Sil, Târgu Mureş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici