Asociaţia Suporterilor România continuă protestele la adresa FRF şi LPF

Asociaţia Suporterilor România a anunţat, luni, într-un comunicat, că îşi continuă protestele la adresa federaţiei şi ligii şi cu ocazia finalei Ligii Europa care va avea loc la Bucureşti, în acest sens Capitala şi restul ţării fiind împânzite cu 50.000 de stickere conţinând mesajul FRF=LPF=MAFIA.

133 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Suporterilor România continuă protestele la adresa FRF şi LPF

Asociaţia Suporterilor România continuă protestele la adresa FRF şi LPF (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

"Asociaţia Suporterilor Români continuă seria acţiunilor îndreptate împotriva conducătorilor fotbalului românesc, luând încă o dată atitudine împotriva celor care sunt direct responsabili pentru distrugerea fenomenul fotbalistic din România. Cu ocazia finalei Ligii Europa, ce se va disputa la Bucureşti, miercuri 9 mai, suporterii au împânzit Bucureştiul şi principalele oraşe din ţară cu mesaje îndreptate împotriva şefilor Federaţiei şi Ligii Profesioniste de Fotbal din România. În acest sens, au fost lipite 50.000 de stickere (25.000 în Bucureşti şi 25.000 în restul ţării), cu mesajul «FRF=LPF=MAFIA»", se arată în comunicatul suporterilor.

Prin acţiunea lor, suporterii au dorit "să tragă încă un semnal de alarmă asupra activităţii conducătorilor fotbalului românesc care, timp de 20 de ani, au reuşit să îşi bată joc de tot ce înseamnă acest fenomen sportiv, începând de la jucători, cluburi, infrastructură, suporteri, atât la nivel de ligă cât şi la nivel de echipă naţională, judecând doar după propriile interese, încurajând corupţia, promovând circul şi mediocritatea, răpind bucuria suporterilor de a fi prezenţi pe stadion pentru a-şi susţine echipa favorită".

Fanii precizează că astfel de proteste vor continua şi pe viitor.

ASR, asociaţie în curs de constituire, are ca scop atragerea tuturor grupurilor de suporteri din ţară, astfel ca echipa naţională să fie susţinută de toate galeriile formaţiilor de club din România.

Facţiuni ale galeriile echipelor Steaua şi Dinamo au acceptat să facă parte din ASR, în schimb liderii fanilor rapidişti au precizat că nu se vor alătura acestui proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici