Aşteptarea a luat sfârşit pentru Liverpool după 30 de ani. ”Cormoranii” au câştigat al 19-lea titlu în Premier League

  • Liverpool a câştigat cu 5-3 împotriva lui Chelsea în ultimul meci al sezonului pe Anfield
  • La finalul partidei, jucătorii lui Jurgen Klopp au primit trofeul Premier League
  • 30 de ani a aşteptat Liverpool pentru cel de-al 19-lea titlu de campioană din istoria clubului
643 afișări
Imaginea articolului Aşteptarea a luat sfârşit pentru Liverpool după 30 de ani. ”Cormoranii” au câştigat al 19-lea titlu în Premier League

sursa foto: profimedia

Peste 11.000 de zile au aşteptat cei de la Liverpool să câştige un nou titlu în Anglia. Iar aşteptarea a luat sfârşit miercuri seară. După victoria spectaculoasă cu 5-3 în faţa celor de la Chelsea, jucătorii lui Jurgen Klopp au primit trofeul Premier League acordat campioanei.

Fanilor nu le-a fost permis să intre în arenă, însă mii de oameni s-au strâns în faţa stadionului. Asta deşi clubul le ceruse să stea acasă. Au fost artificii pe Anfield, iar jucătorii au petrecut minute bune pe teren. Alături de ei a fost şi omul din spatele acestui succes, Jurgen Klopp, cel care le-a transmis un mesaj fanilor.
 
”Cu toţii ar trebui să sărbătoriţi de acasă, beţi orice doriţi. Dar trebuie să vă pregăţi pentru o mare petrecere. Când? Nu ştiu când. După ce acest virus de rahat vă dispărea, atunci vom avea o petrecere cu toţii împreună”, a declarat Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici