Aston Villa, Newcastle United şi Manchester United sunt cu ochii pe Goian

Grupările Aston Villa, Newcastle United şi Manchester United îl urmăresc pe fundaşul stelist Dorin Goian, de care ar fi interesate în vederea unui transfer, informează publicaţia online About a Ball din Marea Britanie.

13 afișări
Imaginea articolului Aston Villa, Newcastle United şi Manchester United sunt cu ochii pe Goian

Aston Villa, Newcastle United şi Manchester United sunt cu ochii pe Goian (Imagine: Mediafax Foto)

"Aston Villa, Manchester United şi Newcastle United îl ţintesc pe internaţionalul român Goian, sunt cu ochii pe el. Acesta a făcut un Campionat European excelent, lăsând impresia de siguranţă în defensivă. Villa caută un fundaş central după despărţirea de Mellberg, cedat la Juventus, iar Goian ar umple perfect acest gol. Newcastle îl urmăreşte de multă vreme pe Goian, dar până acum a stat în expectativă. Interesul lui Manchester pare a fi pur speculativ, dar conducerea de pe Old Trafford n-ar mai agrea un alt est-european în defensivă, după Vidici", a scris sursa citată.

Publicaţia amintită vorbeşte şi de interesul altor echipe pentru Goian, aşa cum s-a speculat în presa internaţională din ultimele zile: Werder Bremen, VfB Stuttgart, Eintracht Frankfurt, Lazio Roma, Borussia Dortmund, Betis Sevilla sau US Lecce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici