Astra a fost învinsă de Celtic Glasgow, scor 2-1, în grupa D a Ligii Europa

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa scoţiană Celtic Glasgow, în grupa D a Ligii Europa, înregistrând a treia înfrângere consecutivă în această competiţie.

204 afișări
Imaginea articolului Astra a fost învinsă de Celtic Glasgow, scor 2-1, în grupa D a Ligii Europa

Astra a fost învinsă de Celtic Glasgow, scor 2-1, în grupa D a Ligii Europa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pentru Celtic au înscris Scepovici '73 şi Johansen '79, iar pentru Astra a marcat Enache '81.

1-0: Scepovici a marcat cu capul din şase metri după o centrare a lui Stokes

2-0: Johansen a reluat în plasă mingea respinsă în faţă de Lung jr.

2-1: Enache a redus din diferenţă după ce a marcat din pasa lui William.

Celtic Glasgow: Gordon - Lustig, Denayr, Van Dijk, Izaguirre - Brown, Mulgrew (Wakaso '66), Johansen - McGregor (Tonev '57), Scepovici, Stokes (Kayal '77). Antrenor: Ronny Deila.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Laban (Florescu '88), Yahaya - Budescu, Seto (Fatai '78), William (Rus '87) - Enache. Antrenor: Oleg Protasov.

Cartonaşe galbene: Tonev '70 / Yahaya '8, Oros '73.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Islanda, cu Kristinn Jakobsson la centru. El a fost ajutat la cele două linii de Gylfi Mar Sigurdsson şi Sigurdur Oli Thorleifsson, în timp ce rezervă a fost Gunnar Gunnarsson. Asistenţii adiţionali au fost Thoroddur Hjaltalin şi Vilhjalmur Thorarinsson.

În primele două meciuri din grupa D, Astra a fost învinsă de Dinamo Zagreb, scor 5-1, şi de FC Salzburg, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici