Astra a obţinut prima victorie în sezonul 2009-2010 al Ligii 1, scor 3-1, cu Rapid

Formaţia Astra Ploieşti a obţinut, sâmbătă, prima victorie din acest sezon al Ligii I, după ce a învins, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Rapid Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a V-a, întreruptă, în prima repriză de arbitrul Marian Bordean din cauza suporterilor bucureşteni.

21 afișări
Imaginea articolului Astra a obţinut prima victorie în sezonul 2009-2010 al Ligii 1, scor 3-1, cu Rapid

Astra a obţinut prima victorie în sezonul 2009-2010 al Ligii 1, scor 3-1, cu Rapid

Golurile au fost marcate de Liviu Ganea '31, Marius Alexe '39, '54, pentru Astra, respectiv Vladimir Bozovici '26, pentru Rapid.

0-1: Rohat a trimis balonul spre propriul portar, Bozovici a interceptat şi a înscris cu un şut sub transversală, de la aproximativ 14 metri.

1-1: Liviu Ganea a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu un şut de la aproximativ 20 de metri, balonul fiind deviat uşor de Marius Constantin.

Min. 45+5: Bozovici a primit un balon în suprafaţa de pedeapsă unde a fost faultat de un adversar, însă arbitrul Marian Bordean a lăsat jocul să continue şi faza s-a încheiat cu un şut în plasa laterală, expediat de Răduţă.

2-1: Strătilă a trecut ân viteză de Mardare, i-a pasat lui Alexe şi atacantul ploieştean a şutat cu pământul, din întoarcere, de lângă Ricardo Fernandez, iar mingea s-a dus în vinclul porţii lui Straton.

3-1: Alexa a profitat din nou de o neînţelegere între fundaşii centrali ai echipei Rapid, Marius Constantin şi Ricardo Fernandez, şi a majorat diferenţa.

Min. 74: Astra a înscris din nou în poarta lui Straton, dar golul a fost anulat de arbitrul Marian Bordean, din cauza unui fault asupra lui Lazăr în faza premergătoare.

Min. 90+3: Cesinha a şutat din colţul careului mic, Cristi Munteanu a respins greşit, iar Rohat a degajat de pe linia porţii.

Min. 90+4: Cristi Munteanu a respins excelent reluarea lui Joao Paulo Pinto

Astra: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 18. Strătilă (7. Paulinho '70), 8. Takayuki, 16. V. Gheorghe, 24. A. Stan (27. Vlaicu '90+2) - 19. L. Ganea (14. G. Păun '87), 11. Alexe. Antrenor: Nicolo Napoli.

Rapid: 89. Straton - 13. Păun (2. Helder '46), 3. R. Fernandes, 23. M. Constantin, 5. Mardare (6. Matici '60) - 15. C. Lazăr - 7. Cesinha, 30. Spadacio, 19. Bozovici - 9. Răduţă (29. Buga '68), 18. Joao Pinto. Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Cr. Munteanu '83 / M. Constantin '13, Fenrnadez '74, J.P. Pinto '81, Buga '90

Arbitri: Marian Bordean (central) - Istvan Nagy Mi\klos, Monica Rigo (asistenţi) - Lucian Ruşandu (rezervă).

Observatori: Adrian Ionescu, Silviu Ioan Veronel.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

Meciul a fost întrerupt, în minutul 42, de arbitrul Marian Bordean din cauza suporterilor rapidişti, care au încercat să intre pe gazonul stadionului din Ploieşti. În faţa sectorului ocupat de fanii rapidişti s-au instalat forţele de ordine, care au folosit gazele lacrimogene pentru a-i linişti pe suporteri, partida fiind reluată după patru minute.

La partidă au asistat aproximativ 3000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 300 de suporteri ai echipei Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici