Astra Giurgiu - CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 18-a din Liga I

Astra Giurgiu a fost învinsă joi seara, scor 1-2, de CFR Cluj, în etapa a 18-a din Liga I, iar echipa antrenată de Marius Şumudică este la nouă puncte de Dinamo, ultima formaţie din play-off în acest moment.

245 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 18-a din Liga I

Astra Giurgiu - CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 18-a din Liga I

Au marcat: Alibec 13' / Bud 5', Nascimento 21' (pen.)

0-1: Nasimento bate un corner din dreapta, Gavrilaş iese prost, Oros îl scapă pe Bud şi golgheterul ardelenilor înscrie cu o lovitură de cap din apropiere.

1-1: Alibec primeşte mingea la 30 de metri, şutează superb, iar mingea se opreşte în vinclul porţii lui Vâtcă.

1-2: Nascimento e faultat în careu de Oros, arbitrul Sebastian Colţescu arată penalty şi acelaşi Nascimento trasnformă fără emoţii.

În urma acestui succes, CFR Cluj a acumulat 29 de puncte, la egalitate de puncte cu Dinamo şi la cinci puncte de liderul Steaua. Clujenii ar fi fost în acest moment lideri în Liga I, fără penalizarea de şase puncte primită la începutul sezonului. De partea cealaltă, formaţia campioană rămâne pe locul 10, cu 20 de puncte, la nouă puncte de primul loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat de Dinamo.

Astra Giurgiu: Gavrilaş - Stan, Geraldo (R.Alves 46'), Oros (Kortzorg 84'), Morais - Lovin, Takayuki - Al. Ioniţă, Budescu, Teixeira (Florea 71') - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică

CFR Cluj: Vâtcă - T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora - Nascimento (Ene 88'), L. Rus - Sorsa, Al. Păun (Chiriţă 81'), Nouvier - Bud (Omrani 77'). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Budescu 33', J.Morais 69', Alibec 90+1' / Sorsa 35', Camora 37', Nouvier 87', Ene 90+3'

Cartonaşe roşii: -

Arbitri: Colţescu Sebastian (Craiova), Ghinguleac Adrian Radu (Bucureşti), Hulubei Daniel (Vaslui); rezervă: Haidiner Denis (Hunedoara)

Observatori: Nica Cristian (Ploieşti), Vasile Marcel (Bucureşti)

Stadion: Marin Anastasovici, Giurgiu

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici