Astra Giurgiu se reuneşte luni pentru pregătirile în vederea sezonului 2015/2016

Echipa Astra Giurgiu se va reuni, luni, la ora 11.00, pe stadionul Astra din Ploieşti, în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul 2015/2016 alLigii I, a anunţat gruparea giurgiuveană pe site-ul oficial.

159 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu se reuneşte luni pentru pregătirile în vederea sezonului 2015/2016

Astra Giurgiu se reuneşte luni pentru pregătirile în vederea sezonului 2015/2016

Astra anunţă că va folosi în paralel cu baza sportivă din Giurgiu şi terenurile sportive şi cantonamentul din Ploieşti, pentru perioada de pregătire, urmând ca pregătirea centralizată de dinaintea meciurilor şi partidele oficiale să se desfăşoare exclusiv la Giurgiu.

Programul ulterior al echipei include vizita medicală, care va avea loc marţi -16 iunie, la Chiajna, apoi, din 18 iunie, un turneu de pregătire în Slovenia.

Lista meciurilor amicale cuprinde întâlniri cu Hajduk Split (Croaţia) - 20 iunie, Maribor - campioana Sloveniei - 24 iunie şi Videoton - campioana Ungariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici