Astra Giurgiu - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători.

124 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I

Astra Giurgiu - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Bukari '55 pentru gazde şi Lemnaru '67 (penalti) pentru oaspeţi.

1-0: Bukari a înscris cu un şut din 6 metri, profitând de faptul că Palagopoulos a respins în faţă o minge.

1-1: Lemnaru a egalat dintr-un penalti acordat pentru un fault al portarului Lung Jr. la Cristocea.

În minutul 75, Muşat a ratat un penalti acordat de centralul Sebastian Colţescu pentru un fault la Mengolo.

În minutul 77, de la gazde a fost eliminat De Amorim pentru cumul de cartonaşe, iar în minutul 85 a fost eliminat şi Florescu, însă acesta direct, pentru un fault la Cepellini.

Astra Giurgiu: Lung Jr. - Pliatsikas (Rus '80), Ben Youseff, Oros, Junior Morais - Florescu, Laban - Enache, Budescu (Alibec '75), William - Bukari (Yahaya '89). Antrenor: Oleg Protasov.

Universitatea Cluj: Panagopoulos - Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat - Stojanovici (Morar '86), Costin, Cristocea - Mengolo, Lemnaru, Gravenberch (Cepellini '45). Antrenor: George Ogăraru.

Cartonaşe galbene: Pliatsikas '75, De Amorim '57, '77 / Cepellini '45+1, Ciupe '47, Stojanovici '52, Panagopoulos '66, Mengolo '70, Costin '82

Cartonaşe roşii: De Amorim '77, Florescu '85

Arbitri: Sebastian Colţescu (centru) - Mircea Orbuleţ, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Iulian Dima (rezervă)

Observatori: Adrian Vidan, Romulus Chihaia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici