Astra Ploieşti - Concordia Chiajna, scor 0-2, în Liga I

Formaţia Concordia Chiajna a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 42 şi Adi Rocha a ratat un penalti.

246 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - Concordia Chiajna, scor 0-2, în Liga I

Astra Ploieşti - Concordia Chiajna, scor 0-2, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile au fost marcate de Rocha '11, '53.

0-1: Corner de pe partea dreaptă executat de Popa I, până la 8-9 metri de poartă, de unde Adi Rocha reia cu capul în dreapta lui Lung Jr;

În minutul 48, Rocha ratează un penalti acordat după o cădere în careu a lui Filip la un contact cu Găman.

0-2: Seto pierde o minge la 25 de metri de poarta sa, Popa I îl lansează pe Rocha, care trimite în poartă de la 16 metri.

Astra Ploieşti: Lung Jr.- Bărboianu, Găman, Ricardo, Morais - Seto (Ologu '57), Pătraşcu - Stan (Budescu '32), Spadacio, Laionel (De Amorim '46) - Fatai. Antrenor: Mircea Rednic.

Concordia Chiajna: Niţă - Popa II, Mamele, Petrovici, Guilherme - Popa I, Filip, Muzac (Pană '65), Paulinho (Mihalcea '72) - Dos Santos (Munteanu '59), Rocha. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Budescu '42, '42, Găman '43, Ologu '63 / Mamele '69

Cartonaş roşu: Budescu '42

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Florin Ungureanu, Alexandru Vodă (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă)

Observatori: Ion Craiu, Viorel Sandu

Lung Jr. şi Pătraşcu au primit cartonaşe galbene la pauză, ei continuând să protesteze faţă de decizia lui Dragoş Istrate de a-l elimina pe Budescu.

Tehnicianul Mircea Rednic a fost trimis în tribună înainte de începerea reprizei secunde.

La meci au asistat aproximativ 400 de spectatori, între care şi 100 de fani de la Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici