Astra Ploieşti - FC Vaslui, scor 1-1, în Liga I

Formaţia FC Vaslui a remizat, luni, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu echipa Astra Ploieşti, după ce a condus până în minutul 90+3 şi a avut un jucător eliminat în minutul 89, în ultimul meci al etapei a XXXII-a a Ligii I.

326 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - FC Vaslui, scor 1-1, în Liga I

Astra Ploieşti - FC Vaslui, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Montaj Foto)

Golurile au fost înscrise de Kuciak '90+3 (autogol), respectiv Temwanjera '15.

Mike Temwanjera a înscris, în minutul 15, deviind cu capul mingea în poartă, după o centrare de pe partea stângă a lui Bălace.

În minutul 89, FC Vaslui a rămas în inferioritate numerică, Temwanjera fiind eliminat.

Rezultatul final, 1-1, a fost stabilit, în minutul 90+3, de portarul Kuciak, care a încercat să scoată o minge, dar a introdus-o în plasă, după un şut al lui Fatai din centrul careului.

Astra Ploieşti: 77. C. Grigore - 2. Măţel, 6. Goian, 3. Oprsal (16. Ţigănaşu '36, 20. Stan '81), 13. Junior Morais - 4. Mihalache - 18. Strătilă, 8. Takayuki Seto, 78. N'Doye (17. Rusu '90), 11.Tigoianu - 21. Fatai. Antrenor: Tibor Selymes

FC Vaslui: 1. Kuciak - 20. Milanov, 3. Papp, 28. Cânu, 17. Bălace - 11. Milislavljevici, 5. Zmeu (30. Costin '83), 23. Pavlovici, 18. Sânmărtean (8. Gheorghiu '74) - 10. Adailton (6. Rivas '90), 19. Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo

Cartonaşe galbene: J. Morais '29, Tigoianu '42, N'Doye '55 / Zmeu '40, Cânu '42, Pavlovici '56

Cartonaş roşu: Temwanjera '89

Arbitri: Istvan Kovacs - Eduard Dumitrescu, Stelian Slabu - Florin Constantin

Observatori: Marian Dorobanţu, Claudiu Popa.

În minutul 42, a avut loc un conflict între jucătorii celor două echipe, după o fază la Cânu s-a ciocnit de Strătilă, care a căzut şi s-a lovit cu capul de un panou publicitar de la marginea terenului. Centralul Istvan Kovacs a acordat în urma acestui conflict două cartonaşe galbene, unul lui Cânu şi pe celălalt lui Tigoianu, de la Astra.

La meci au asistat aproximativ 500 de spectatori. În tribună s-a aflat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu.

După golul de 1-1, oficialul Astrei Ploieşti, Florin Prunea, a fost trimis în tribună de centralul Istvan Kovacs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici