Astra Ploieşti - Sportul Studenţesc, scor 2-2, în Liga I

Echipa Astra Ploieşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-2), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Sportul Studenţesc, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

190 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - Sportul Studenţesc, scor 2-2, în Liga I

Astra Ploieşti - Sportul Studenţesc, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile echipei Astra au fost reuşite de N'Doye '7 (penalti) şi C.Matei '64, în timp ce pentru Sportul au înscris Curelea '3 şi Ghinga '40.

Sportul a deschis scorul în minutul 3, când, după o centrare de pe dreapta a lui Beţa, mingea este reluată cu capul în poartă din 7-8 metri de Curelea, dintre doi fundaşi ai Astrei.

În minutul 6, în urma unei acţiuni în viteză pe dreapta a lui Strătilă, acesta este faultat de portarul Cezar Lung în suprafaţa de pedeaspsă, arbitrul dictând penalti. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de N'Doye.

În minutul 40, bine lansat de Târnăcop, Beţa face o cursă de 20 de metri pe partea dreaptă, centrează foarte bine în faţa porţii, iar Ghinga de la 3-4 metri reia din plonjon în plasă, aducându-şi echipa în avantaj.

În minutul 64, Cosmin Matei, care astăzi a împlinit 20 de ani, a egalat pentru Astra, cu un şut imparabil la vinclu de la 22 de metri, lateral dreapta.

În minutul 77, antrenorul Marius Şumudică a fost trimis în tribune.

Astra: Cezar Lungu - Măţel, Găman, Bruno Miguel, Junior Morais (Ţigănaşu '46) - Seto (Miranda '46), N'Doye - Strătilă, Băjenaru, Udoji - Fatai. Antrenor: Marius Şumudică.

Sportul: A. Popescu - Beţa, Patriche, Lung, Maxim - Farmache - Târnăcop (Cheţan '66, Irimia, Ghinga (Ferfelea '89), V. Lazăr (Raţiu '90+1)- Curelea. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Lung '6, Udoji '72 / Farmache '72, Irimia '78

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Sebastian Stoianov, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Ionuţ Iugulescu (rezervă)

Observatori: Corneliu Fecioru, Claudiu Popa

La finalul meciului, antrenorul echipei Astra, Marius Şumudică, a mers pe teren să discute cu arbitrul Cătălin Popa.

La meci au asistat aproximativ 500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici