Astra riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri pentru o datorie către o firmă de impresariat

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Astra Giurgiu cu o penalitate de 3.000 de lei şi i-a acordat grupării un termen de cinci zile pentru a-şi achita datoriile către o firmă de management sportiv, în caz contrar urmând a fi depunctată şi va primi interdicţia de a transfera jucători.

896 afișări
Imaginea articolului Astra riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri pentru o datorie către o firmă de impresariat

Astra riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri pentru o datorie către o firmă de impresariat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al.1.a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management. Comisia a acordat termen în data de 11 noiembrie 2015, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management, conform Hotărârii nr. 196/CL/30.07.2015, definitivă prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arată decizia comisiei, publicată pe site-ul FRF.

Dacă nu va achita datoria la termenul fixat de comisie, echipa din Liga I va pierde câte două puncte la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere şi i se va interzice dreptul de a transfera şi/sau legitima jucători, în calitate de club cesionar. Aceste sancţiuni se aplică timp de 90 de zile, după care echipa clubului respectiv va fi exclusă din toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici