Atacantul brazilian Reis, dat afară de la PSV Eindhoven pentru că a folosit produse interzise

Clubul PSV Eindhoven a decis, duminică, să îl concedieze pe atacantul brazilian Jonathan Reis pentru că a folosit produse interzise şi a refuzat să primească ajutor, a anunţat gruparea olandeză.

23 afișări
Imaginea articolului Atacantul brazilian Reis, dat afară de la PSV Eindhoven pentru că a folosit produse interzise

Atacantul brazilian Reis, dat afară de la PSV Eindhoven pentru că a folosit produse interzise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După o anchetă, s-a constatat că brazilianul a folosit produse interzise. Având în vedere faptul că refuză orice formă de ajutor, s-a decis ca fotbalistul să fie concediat", se arată într-un comunicat al clubului din Eindhoven, fără să se precizeze ce produse a folosit brazilianul.

După o călătorie în Brazilia în această iarnă, Reis, în vârstă de 20 de ani, a revenit la Eindhoven cu câteva zile întârziere, "într-o stare de oboseală extremă". În urma unei analize medicale, s-a constatat că jucătorul a folosit produse interzise. Conducerea clubului a considerat necesar ca brazilianul să fie tratat într-o clinică specializată, dar acesta a refuzat.

"Antrenorul Fred Rutten a făcut mult pentru a-l ajuta. Însă având în vedere situaţia creată, nu am avut de ales şi l-am concediat", a declarat directorul general al grupării olandeze, Jan Reker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici