Atacantul Dorin Goga se antrenează cu Dinamo Tbilisi

Atacantul Dorin Goga, care în sezonul trecut a evoluat pentru Hapoel Ramat Gan, se antrenează începând de joi cu Dinamo Tbilisi (Georgia), adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării gruzine.

122 afișări
Imaginea articolului Atacantul Dorin Goga se antrenează cu Dinamo Tbilisi

Atacantul Dorin Goga se antrenează cu Dinamo Tbilisi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Echipa gruzină a revenit, joi, din Insulele Feroe, unde a disputat meciul cu Streymur, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, iar la şedinţa de pregătire a fost prezent şi fostul atacant al FC Timişoara, Dorin Goga, care a fost antrenat de Duşan Uhrin în perioada 2007-2008 şi 2010-2011 la gruparea bănăţeană.

În vârstă de 29 de ani, Dorin Goga a mai evoluat pentru Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti.

Echipa Steaua va întâlni formaţia Dinamo Tbilisi (Georgia) în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce gruzinii au trecut, cu scorul general de 9-2, de gruparea Streymur, din Insulele Feroe, iar campioana României a eliminat pe Vardar Skopje (Macedonia), cu scorul general de 5-2. Manşa tur va avea loc, marţi, în Georgia, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici