Atacantul echipei naţionale a Franţei, Wissam Ben Yedder, acuzat de viol

Internaţionalul francez Wissam Ben Yedder, în vârstă de 33 de ani, este cercetat în urma acuzaţiilor de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, formulate de două tinere.

230 afișări
Imaginea articolului Atacantul echipei naţionale a Franţei, Wissam Ben Yedder, acuzat de viol

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

La reluarea sezonului din Ligue 1 în acest weekend, AS Monaco va trebui să se descurce fără serviciile atacantului Wissam Ben Yedder. Atacantul monegasc a fost acuzat de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, dezvăluie Nice-Matin, citat de Le Figaro.

Wissam Ben Yedder a fost acuzat de două tinere care au depus plângere în urmă cu o lună.

Internaţionalul francez a fost plasat sub control judiciar. Lui i s-a cerut o cauţiune de 900.000 de euro.

Ancheta a fost încredinţată poliţiei judiciare din Nisa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici