Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul

Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul, valabil până la finalul sezonului, el urmând să se alăture lotului pregătit de Mihai Stoichiţă în ianuarie, informează site-ul oficial al grupării ploieştene.

240 afișări
Imaginea articolului Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul

Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Cu gândul declarat de a-şi întări lotul în perspectiva părţii a doua a sezonului, FC Petrolul Ploieşti a ajuns, deja, la un acord cu un prim jucător important. Astfel, atacantul italian Michele Paolucci (29 de ani) a semnat un angajament cu gruparea noastră până la finele actualui campionat, el urmând să se alăture lotului petrolist de la începutul anului viitor, atunci când vor demara pregătirile pentru sezonul de primăvară", a notat sursa citată.

Produs al centrului de juniori al lui Juventus Torino, Paolucci are la activ 95 de prezenţe în Serie A, pentru Ascoli, Udinese, Atalanta, Catania, Siena, Juventus şi Palermo, marcând de 17 ori în meciurile disputate în prima ligă italiană.

El a evoluat ultima dată la Latina Calcio, grupare de care s-a despărţit în vara lui 2015. Michele Paloucci a mai jucat, în Serie B, la Vicenza şi Siena, totalizând 97 de meciuri şi 19 goluri înscrise, având, totodată, şi prezenţe în reprezentativele U17, U19, U20 şi U21 ale Italiei, a mai precizat site-ul Petrolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici