Atacantul Lacina Traore, fost jucător al celor de la CFR Cluj, acuzat că şi-a schimbat identitatea şi vârsta

Lacina Traore, fost jucător al celor de la CFR, e acuzat de conducătorul unui club ivorian că şi-a schimbat identitatea şi vârsta. De fapt, omul care a câştigat trofee în tricoul clujenilor s-ar numi Traoré Ménéné şi ar avea 29 de ani, nu 27.

1663 afișări
Imaginea articolului Atacantul Lacina Traore, fost jucător al celor de la CFR Cluj, acuzat că şi-a schimbat identitatea şi vârsta

Atacantul Lacina Traore, fost jucător al celor de la CFR Cluj, acuzat că şi-a schimbat identitatea şi vârsta

Atacantul şi-a început cariera sub numele de Traoré Ménéné la Etoile Sportive d’Abobo, în Costa de Fildeş. După un an, el a plecat la Stade d’Abidjan, dar cei de aici i-au schimbat numele şi vârsta, apoi urmând transferul la CFR Cluj. Acuzaţiile sunt făcute de Ibrahim Kone, preşedintele lui Etoile Sportive d’Abobo, iar acesta va depune o plângere la federaţia ivoriană pentru a beneficia de o cotă din sumele de transfer, el dorind cei 5%în calitate de club ce l-a format pe jucător.

Kone a descoperit că numele echipei sale nu figurează în cv-ul atacantului ce e în acest moment legitimat la AS Monaco, dar împrumutat la Amiens. "În 2005, l-am recrutat pe Lacina Traore, care se numea pe atunci Traoré Ménéné. Apoi el s-a transferat la Stade d’Abidjan. Şi spre marea mea uimire şi-a schimbat numele. După 13 ani, problema încă există. Nu este doar sportivă, aşa că am decis să depun plângere", a spus Kone, conform presei fracenze.

Kone a jucat la CFR Cluj trei sezoane, apoi a fost transferat la Kuban Krasnodar, iar de acolo a ajuns la FK Anji Makhatchkala. În 2014 a fost achiziţionat de AS Monaco, dar a fost mai mult împrumutat la alte formaţii, inclusiv în Anglia sau Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici