Atalanta învinge Napoli şi se menţine pe loc de Champions League în Serie A

Atalanta Bergamo a trecut duminică de Napoli, cu scorul de 4-2 (0-0) şi e pe locul 4 în Serie A, la egalitate de puncte cu a treia clasată, AS Roma, şi cu a cincea, Lazio Roma.

277 afișări
Imaginea articolului Atalanta învinge Napoli şi se menţine pe loc de Champions League în Serie A

Sursa foto: profimedia

Atalanta Bergamo - Napoli s-a încheiat duminică seara cu scorul de 4-2 (0-0), toate golurile fiind marcate în repriza secundă. În prima parte, Gasperini a primit un cartonaş roşu la bancă. Napoli ar fi putut deschide scorul în minutul 30, dar lovitura de cap a lui Osimhen a nimerit bara transversală.

Atalanta a marcat primul gol în minutul 52, prin Zapata. Zielinski a egalat pentru Napoli peste doar 6 minute. În replică, Atalanta a punctat de două ori în minutele 64 şi 71, prin golurile lui Gosens şi Muriel (3-1).

Gosens a mai nimerit o dată în plasa porţii, de data asta însă în cea a propriului portar, autogolul său ducând scorul la 3-2. Cel care a închis tabela a fost Romero, cu o lovitură de cap, după o centrare din corner. Atalanta a învins cu 4-2 şi cu cele 43 de puncte este pe locul 4, flancată de AS Roma şi Lazio Roma, ambele cu acelaşi număr de puncte. Napoli are 40 de puncte, care o plasază pe locul 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici